Palvelut

Farm Mixer -palvelu on edullinen tapa tuottaa jokaiselle karjalle tilakohtainen väkirehu. Pohjanmaan rehujauhatus Oy tuo tilalle tarvittaessa kaikki muut ruokintaan tarvittavat komponentit paitsi oman viljan. Palveluun kuuluu myös viljan jauhatus. Tilakohtainen rehusekoitus tehdään asiakkaan oman rehureseptin perusteella tai toivottaessa palveluun voidaan yhdistää rehureseptin suunnittelu ruokinta-asiantuntijan kanssa. Oma vilja jalostuu maittavaksi ja monipuoliseksi rehuksi Farm Mixer rahtisekoituksessa.

Väkirehu voidaan annostella olemassa olevalla tekniikalla eikä uusia investointeja ruokintajärjestelmiin tarvita. Rehukustannuksessa säästetään, kun omaa viljaa käytetään mahdollisimman paljon ruokinnassa ja muut ostokomponentit täydentävät oman viljan ja säilörehun ruokinnallista laatua. Kustannussäästöä saadaan myös rehurahdista. Kerralla voidaan valmistaa noin kahden kuukauden rehut. Tilalla varastoidaan vain valmis tilaseos ja vilja, eikä yksittäisille rehukomponenteille tarvita varastointia.

Uutena Pohjanmaan Rehujauhatuksella on nyt käytössä tilasekoitukseen suunniteltu tuotevalikoima. Asiakas voi täydentää tilaseostaan esimerkiksi valkuaistiivisteillä, melassileikkeellä, kivennäisrehuilla, energiatäydennysrehuilla tai tehokkailla vitamiineilla. Jokainen tilasekoituksen lisättävä komponentti täyttää niille asetetut hygienia- ja laatuvaatimukset. Tilasekoitus on täten tilalle turvallinen ja tuottava ruokintaratkaisu.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää, miten helppoa ja vaivatonta tilasekoitus on. Meillä on 20-vuoden kokemus rehuseosten valmistamisesta.

Galleria

Palveluihimme kuuluu rehujen valmistus, viljan jauhatus ja viljan välitys. Tarjontamme sisältää myös luomutuotantoon soveltuvat rehuseokset. Alla referenssejä, lisätietoja ja kuvia palveluistamme.  Teemme yhteistyötä mm. Suomen Rehun kanssa.

Suurenna kuvat klikkaamalla niitä.